Lean Quickscan

De Lean quick scan geeft u inzicht in de effectiviteit en efficiency van uw huidige processen. Hierbij wordt het aanwezige verbeterpotentieel aangegeven en op welke wijze dit gerealiseerd zou kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Lean Awareness trainingen

Door te ervaren wat de kracht van Lean kan zijn door simulatie games voor medewerkers in uw organisatie, worden medewerkers geïnspireerd om anders te kijken naar hun dagelijkse werkzaamheden. Op een inspirerende en leuke wijze worden mensen enthousiast over verbeteren. Deze ervaring nemen ze direct mee naar de werkvloer.

Leiderschap sessies

Een lean organisatie vraagt een andere manier van leiderschap van leidinggevenden en persoonlijk leiderschap van een ieder. In deze sessie wordt ingezoomd om leiderschap passend bij Lean en spiegelen leidinggevenden zich aan deze stijl. Aan het einde van de bijeenkomst heeft iedereen persoonlijke leerdoelen geformuleerd en de eerste stappen gezet in hun ontwikkeling hierin.

Waste Walk

Verspillingen voegen geen waarde toe aan de klant en dragen niet bij aan leuk werk. Onder begeleiding gaat uw team zelf op zoek naar de verspillingen in hun eigen proces(sen) en samenwerking. Het eerste doel is om de verspillingen te leren herkennen en vervolgens te elimineren.

Workshop 5S​

5S is gericht op het inrichten van een efficiënte werkplek. 5S staat voor Sorteren, Schikken, Schoonmaken, Standaardiseren en Standhouden. Medewerkers hoeven niet meer te zoeken en klanten hoeven daar niet meer op te wachten.

In deze workshop maken de deelnemers kennis met de belangrijkste principes van 5S en passen dit gelijk toe in uw organisatie. U krijgt een goed beeld van wat 5S kan opleveren in uw eigen organisatie en helpt u bij de eerste stappen. Medewerkers zijn vaak erg enthousiast over de resultaten, omdat 5S heel praktisch is en resultaten snel merkbaar zijn.

Lean implementatie (ondersteuning en projectmanagement)

UpHill Consulting biedt ook ondersteuning bij Lean implementatie in uw organisatie. Dit zijn grotere projecten waarbij de klantwaarde centraal staat, processen worden geoptimaliseerd, maar ook cultuurverandering centraal staat door sterke focus op leiderschap en persoonlijk leiderschap van de medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Interim Management

Ook voor verander- en verbeter trajecten vanuit de Lean filosofie in de lijn als interim manager bent u bij mij aan het juiste adres. Verantwoordelijk voor het resultaat, de mensen en de middelen ben ik goed in staat om de gewenste verandering en teamontwikkeling te realiseren.